Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 1 szt
jabłko 1/2 szt
olej lniany 2-3 łyżki
kapusta biała 40 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Wyłożyć kapustę na miskę. Dodać startą na tarce o grubych oczkach marchewkę oraz jabłko. Wymieszać. Dodać olej lniany, doprawić do smaku pieprzem ziołowym i raz jeszcze dokładnie wymieszać. Podawać jako dodatek do obiadu.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 02.03.2014 20:13
mam akurat kapust e to sobie zrobię
mysza75 02.03.2014 15:32
Jaka pyszna surówka :-)
Cranberry 17.02.2014 15:38
pysznie i zdrowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak