Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiszonej kapust y 25 dag
jabłko
pomarańcza
posiekanych orzechów włoskich 1 łyżeczka
teraz sos:
cebulka
estragon 1/2 łyżeczki
olej 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę lekko odcisnąć z soku i drobno pokroić . Jabłko obrać usunąć gniazda nasienne i pokroić w słupki. Pomarańczę obrać i podziellic na cząstki.Wymieszać kapustę z jabłkiem pomarańczą orzechami winogronami i przełożyć do salaterki. Przygotować sos: cebulę obrać posiekać wymieszać z drobno pokrojonym estragonem sokiem z cytryny i olejem .Polać surówke sosem
SMACZNEGO !!!!!!!1;)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak