Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej czerwonej kapusty

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona kiszona 350 g
jabłko do smaku
cebula czerwona do smaku
cukier do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
sól do smaku
olej roślinny
sok z cytryny

Porada

Czerwoną cebulę można zastąpić szczypiorkiem.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej czerwonej kapusty

Kapustę osączyć z nadmiaru soku i pokroić na mniejsze kawałki. Posiekać cebulę i zetrzeć jabłko na na dużych oczkach. Połączyć składniki i doprawić do smaku. Wymieszać i schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak