Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
pierś z gęsi
2 po 250 g -
cebula czerwona
2 -
śliwki wędzone
25 g -
masło
2 łyżki -
kapusta czerwona
mała główka -
wino czerwone wytrawne
400 ml -
cukier
3 łyżeczki -
olej
2-3 łyżki -
Sól ziołowa jodowana Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
-
cząber
-
Kmin rzymski mielony Prymat
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Przepis i sposób przygotowania Doradca Smaku VII: Pieczona gęś z czerwoną kapustą, odc. 24
Kroki postępowania




Komentarze (1)
Nie masz konta? Zarejestruj się