Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i jabłkiem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
marchewki 3 szt
jabłka 2 szt
jogurt naturalny 2-3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z marchewką i jabłkiem

Kapustę oczyścić i poszatkować. Marchewki i jabłka obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Połączyć wszystkie składniki, dodać jogurt i dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać jako dodatek do obiadu.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joanna__s 27.12.2013 12:51
Niby zwykła surówka, ale ma w sobie to coś. Witaminy i smak. Zwłaszcza teraz, po świętach, taki dodatek do obiadu jest najlepszy.
Jagódka77 27.12.2013 12:11
taka pyszna surówka jest nie tylko pyszna, ale i zdrowa
smerfna_chatka 27.12.2013 10:40
wygląda obłednie
Megg 27.12.2013 10:14
smaczna taka surówka
Patriszja
Patriszja 27.12.2013 08:59
ładnie i smacznie :)
nogawkuchni 27.12.2013 04:47
Bardzo lubię takie surówki,smaczne i zdrowe,pełne witamin,Twoja prezentuje się smakowicie i z pewnością jest przepyszna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak