Surówka z kapusty pekińskiej z fasolą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 5 pomidorow

  • 1 puszka fasoli białej lub czerwonej

  • sól, pieprz

  • ogórki

    2 szt.
  • kapusta pekińska

    1 mała główka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę opłukać osuszyć.Poszatkować.Pomidory i ogórki umyć obrać pokroić w kostkę.
Fasolę osączyć z zalewy.Kapustę , pomidory, ogórki wymieszać.Dodać fasolę.Przyprawić do smaku solą i pieprzem.Dodać 3 łyżki majonezu i 2 łyżki jogurtu naturalnego.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Goya 10.07.2012 19:00
fajna
bami 25.02.2012 01:14
Smaczności! :)
Iwusia 23.09.2011 21:10
wygląda apetycznie
Sylwia56 11.09.2011 14:34
pycha
gusia1000 03.06.2011 14:42
Znakomita surówka.
eli_555 08.09.2010 21:29
fajna surówka
iwona332 13.08.2010 00:05
super
aginaa 11.08.2010 09:54
super
iwona332 11.08.2010 00:04
super
Margo1 06.08.2010 14:10
Hmm... ładnie wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat