Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z dymką i ogórkiem

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 szt
ogórek zielony 1 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem 2 szt
sos do sałatek 1 szt
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z dymką i ogórkiem

Kapustę oczyścić i pokroić w paseczki. Ogórka obrać i pokroić w kostkę. Cebulę wraz ze szczypiorkiem drobno posiekać. Dodać sos sałatkowy w płynie włoski. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawac jako dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 12.05.2015 15:51
Lubię taką surówkę
barbara11561 12.05.2015 15:05
świetna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak