Składniki:
kapusta pekińska | 1 główka |
kukurydza konserwowa | 1 puszka |
groszek konserwowy | 1/2 puszki |
marchew | 1 szt |
pomidorki cherry | 250 g |
ser feta | 200 g |
sok z cytryny | 1/2 szt |
sos vinegree | 1 szt |
pieprz | 1 szczypta |
kapusta pekińska | 1 główka |
kukurydza konserwowa | 1 puszka |
groszek konserwowy | 1/2 puszki |
marchew | 1 szt |
pomidorki cherry | 250 g |
ser feta | 200 g |
sok z cytryny | 1/2 szt |
sos vinegree | 1 szt |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: