Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty, marchewki i papryki
Marchew i paprykę dodajemy do poszatkowanej kapusty, mieszamy.
Do warzyw dodajemy sól, pieprz, cukier i olej.
Na końcu całość mieszamy z drobno posiekaną natką pietruszki.
kapusta biała | 1/4 średniej główki |
marchewka | 2 sztuki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
sól | 1/4 łyżeczki |
cukier | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | duża szczypta |
olej | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: