Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej z pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 0,5kg
cebula czerwona 2szt
szczypiorek pęczek
pomidor 4szt
czerwona fasolka puszka
oliwa 4łyżki
kminek łyżeczka
cukier
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z pomidorami

Kapustę pokroić. Cebulę i szczypiorek drobno posiekać. Pomidory obrać ze skóry i pokroić w ćwiartki. Odcedzić fasolkę. Wszystkie składniki wymieszać dodać oliwę, kminek i przyprawić do smaku. Ponownie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak