Surówka z kapusty kiszonej z pomidorami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    0,5kg
  • cebula czerwona

    2szt
  • szczypiorek

    pęczek
  • pomidor

    4szt
  • czerwona fasolka

    puszka
  • oliwa

    4łyżki
  • kminek

    łyżeczka
  • cukier

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę pokroić. Cebulę i szczypiorek drobno posiekać. Pomidory obrać ze skóry i pokroić w ćwiartki. Odcedzić fasolkę. Wszystkie składniki wymieszać dodać oliwę, kminek i przyprawić do smaku. Ponownie wymieszać.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat