Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej z gruszkami

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 350 g
cebula biała 1 mała
gruszki 2 dojrzałe
natka pietruszki
cukier do smaku
olej z orzechów włoskich 3-4 łyżki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z gruszkami

Kapustę kiszoną przełożyć do salaterki, dodać drobno posiekaną natkę pietruszki i cebulkę oraz gruszki utarte na największych oczkach tarki.
Całość doprawić do smaku, polać olejem orzechowym i dokładnie wymieszać.
Pozostawić na kilkanaście minut w lodówce.
Przed podaniem ponownie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 24.10.2012 16:37
pyszności
ilovebake 24.10.2012 15:29
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak