Surówka z kapusty kiszonej .

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    30 dkg
  • cebula

    30 dkg
  • marchewka

    1 szt
  • kminek Prymat

    1 szt
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    0,5 łyżeczki
  • oliwa

    0,5 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę odcisnąć, pokroić aby była drobna. Przełożyć do miseczki. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Dodać do kapusty. Marchewkę obrać, umyć i zetrzeć za grubszej tarce. Dodać do kapusty z cebulą. Wymieszać, dodać pieprz do smaku, kminek.Polać oliwą z oliwek, wymieszać i odstawić na 1 godz do lodówki aby wszystkie składniki dobrze się połączyły .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat