Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej .

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dkg
cebula 30 dkg
marchewka 1 szt
kminek Prymat 1 szt
Pieprz czarny mielony Prymat 0,5 łyżeczki
oliwa 0,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej .

Kapustę odcisnąć, pokroić aby była drobna. Przełożyć do miseczki. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Dodać do kapusty. Marchewkę obrać, umyć i zetrzeć za grubszej tarce. Dodać do kapusty z cebulą. Wymieszać, dodać pieprz do smaku, kminek.Polać oliwą z oliwek, wymieszać i odstawić na 1 godz do lodówki aby wszystkie składniki dobrze się połączyły .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak