Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty i pora

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1 ćwiartka
por 1 szt.
cukier 2 łyżeczki
oliwa 1 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty i pora

Kapustę poszatkować w cienkie paski, jeśli jest za długa przekroić na pół. Por (zieloną część) pokroić w talarki a następnie wydzielić kółeczka. Do miski wrzucić kapustę, dodać por, posypać cukier po całości.
Polać oliwą i odstawić na kilka minut. Przed podaniem przemieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak