Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapsty pekinskiej z marynowanym czosnkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 150-200 g
marchew 1 szt
czosnek marynowany 8-9 ząbków
sok z cytryny 1/2 łyżeczki
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapsty pekinskiej z marynowanym czosnkiem

Kapustę pekińską szatkujemy, marchewkę obieramy i ścieramy po połowie na dużych i małych oczkach tarki do jarzyn, czosnek siekamy w plasterki. Wszystko przekładamy do miski, skrapiamy sokiem z cytryny. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem - mieszamy. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 27.02.2017 14:44
smaczna i zdrowa
Krystyna32 02.02.2017 08:14
samo zdrowie
AZgotuj 01.02.2017 14:04
smaczna chrupiąca surówka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak