Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kalarepką i rzeżuchą

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewki 4
kalarepka młoda 2 szt
pomidory 4
ogórek
rzodkiewka 1 pęczek
rzeżucha 1 łyżka
jogurt naturalny 1 szklanka
sok z cytryny
olej słonecznikowy 2 łyzki
keczup 1 łyzka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kalarepką i rzeżuchą

Warzywa obierz.,pokrój w słupki lub kostkę,a rzodkiewki w plasterki.Jogutry wymieszaj z olejem sokiem z cytryny,keczupem i przyprawami.Warzywa ułóż w salaterce ,polej sosem,posyp posiekana rzeżuchą,i ułóż plasterki pomidorów.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak