Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z grejpfrutów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

orzechów laskowych, łuskanych 2-3 łyżki
śmietanki kremowej 1/2 szkl
cukru pudru 3-4 łyżki
cukier waniliowy
grejpfrut 2-3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z grejpfrutów

Owoce umyć, przekroić poziomo na pół, oddzielić od skórek, pokroić w kostkę, wymieszać z posiekanymi orzechami, przyprawić cukrem. Połówki skórek ozdobnie wyciąć na brzegach( w ząbki) i napełnić surówka i przybrać bitą śmietaną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mysiunia 15.02.2013 11:17
Surówkę podaje się do obiadu - Ty podajesz grejpfruty z cukrem i bitą śmietaną? To chyba owocowa sałatka, a nie surówka
meg1984 14.02.2013 21:05
zjadłabym taką:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak