Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z dyni z fasolą i groszkiem

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

groszek konserwowy 2 łyżki
fasola czerwona z puszki 2 łyżki
cebula czerwona 0,5 szt
sok z cytryny do skropienia
dynia 200 gr
natka pietruszki 1 krojona

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z dyni z fasolą i groszkiem

Dynię obrać z skórki i oczyścić z nasion oraz miąższu. Następnie zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Ułożyć na półmisku polać oliwą z oliwek , skropić sokiem z cytryny i wymieszać. Na dyni rozłożyć dokładnie odsączony z zalewy groszek i fasolkę oraz pokrojoną w cienkie piórka cebulę i posypać natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 11.02.2013 08:26
takie jesienne połączenie składników
ben-ka 10.02.2013 11:34
smakowicie wygląda.
Krystyna32 03.01.2013 06:35
pycha
matii6 19.12.2012 22:42
piękne kolory,super surówka
Rafał10 18.12.2012 11:08
mmmm wspaniała!
Botwinka 18.12.2012 09:50
fajna
gosia561 17.12.2012 22:18
śliczna bo kolorowa
treonina 17.12.2012 21:55
super!
Simeo 17.12.2012 21:33
ciekawa propozycja
Magda24 17.12.2012 20:49
dobre
Monika58 17.12.2012 20:27
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak