Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona pol glowki
marchew 2 szt
jabłko 1 szt
cebula 1 szt
Musztarda delikatesowa Prymat 1 lyzeczka
cukier do smaku
sól i pieprz do smaku
sok z cytryny do smaku
oliwa 6 lyzek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę drobno kroimy nożem, dodajemy startą na grubych oczkach marchew oraz jabłko. Cebulkę obieramy, drobno siekamy i dodajemy do warzyw. Do surówki dodajemy musztardę, oliwę, sok z cytryny, cukier oraz sól i pieprz. Podajemy jako dodatek do dania głównego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Urszula Świeca 12.02.2017 21:26
Pyszna surówka.))
w mojej kuchni 12.02.2017 15:59
moje smaki
jagoda5913 12.02.2017 14:08
fajna surówka
jan_mag 12.02.2017 12:38
Bardzo dobra :)
Wafelek2601 12.02.2017 12:36
Bardzo lubię taki dodatek do obiadu
adelajda 12.02.2017 11:38
smaczna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak