Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 0,5 główki
papryka czerwona 0,5 sztuki
papryka żółta 0,5 sztuki
marchewka 1 sztuka
natka pietruszki 0,5 pęczka
oliwa 3 łyżki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę zszatkować. Marchew, paprykę oraz natkę pokroić. Wszystkie składniki wymieszać dodać oliwę i przyprawić solą i pieprzem.
Surówka idealnie pasuje do potraw mięsnych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ankha 17.01.2015 21:37
Apetycznie się prezentuje
Futka 17.01.2015 17:50
Smaczna i kolorowa sałatka :)
Aleksandra/Olcia 17.01.2015 17:10
kolorowo i zdrowo
Sroczka 17.01.2015 16:53
Lubię takie surówki do obiadu.
Adamorek 17.01.2015 16:32
bardzo dobry dodatek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak