Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 głowka
marchewka 1-2 szt
jabłko 1 szt
olej do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapystę szatkujemy drobno, następnie dodajemy do niej obraną i startą na tarce marchewkę oraz obrane i również starte na tarce jabłko. Dodajemy olej i pieprz do smaku i dokładnie mieszamy. Smacznego !

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 26.06.2013 21:31
czerwona kapusta bardzo zdrowa
aisza1 04.04.2013 09:27
jak ja dawno nie jadłam kapusty czerwonej
miki47 15.03.2013 16:42
bardzo smacznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak