Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z brukselki i pomidora

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brukselka 25 dag
pomidor 2 szt
sok z cytryny
Pieprz biały mielony Prymat
cebula czerwona 1 szt
olej rzepakowy
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z brukselki i pomidora

Brukselkę myjemy obieramy z wierzchnich liści. Kroimy w paseczki. Pokrojona kapustkę solimy dusimy ręką aby zmiękła i odstawiamy. Cebule czerwoną obieramy i siekamy. Pomidora myjemy i kroimy drobno. Składniki mieszamy . Doprawiamy sokiem z cytryny solą i pieprzem do smaku. Kropimy olejem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mysza620 25.04.2013 16:02
super suróweczka
Poison1988 28.10.2012 10:13
pyszna i zdrowa suróweczka :)
Sylwia26 28.10.2012 09:25
pyszności :)
Kasia35 28.10.2012 08:54
smaczna i zdrowa
bietka 28.10.2012 08:04
smaczna
cukiereczek 28.10.2012 07:54
codziennie z rana wita minie wspaniałą surówka
iwa643 28.10.2012 07:54
smaczne i zdrowe
Simeo 28.10.2012 07:48
surówki z brukselki jeszcze nie jadłem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak