Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej rzodkiewki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Warzywa

rzodkiewka biała 1 pęczek
szczypiorek 2 łyżki

Sos

ocet 1 łyżka
olej roślinny 2 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej rzodkiewki

Rzodkiewkę umyj i pokrój w plasterki.
Do niewielkiej miseczki wlej ocet i olej. Dodaj pieprz,sól i wymieszaj. Sosem polej rzodkiewkę i wymieszaj.Szczypiorek pokrój i posyp surówkę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jagoda5913 20.06.2015 08:47
Szybka ,wypróbuję ją .
Aannkaa82 15.06.2015 16:21
Szybka, prosta, smaczna... czego chciec więcej :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak