Składniki:
papryka żółta | 1 szt |
rzodkiewka | 1 pęczek |
jabłko | 1 szt |
por (biała część) | 1 szt |
koperek | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 łyżka |
olej | 2 łyżki |
sok z cytryny | do smaku |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka żółta | 1 szt |
rzodkiewka | 1 pęczek |
jabłko | 1 szt |
por (biała część) | 1 szt |
koperek | 2 łyżki |
natka pietruszki | 1 łyżka |
olej | 2 łyżki |
sok z cytryny | do smaku |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: