Surówka wiosenna Emi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1
  • pomidor

    2
  • majonez tradycyjny

    2 łyżki
  • kukurydza w puszce

    1
  • ser mozarella

    250 g
  • słonecznik łuskany

    2 łyżeczki
  • oliwki zielone

    15 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy. Pomidor kroimy w kostkę. Oliwki w talarki, ser w mniejsze kawałki. Dosypujemy słonecznik, kukurydzę. dodajemy majonez i całość dokładnie mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
M. Monroe 11.12.2012 08:21
ta Emi to potrafi :)
Grażyna13 27.04.2012 14:26
Wspaniała i prawdziwie wiosenna :)
ewaa 06.07.2011 21:25
super :)
Seba 29.05.2011 11:05
smaczna
Smakosz6 11.03.2011 12:55
mmmmmmmmmmmmmmmm

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat