Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka w pasiaki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 30 dag
pomidor 2 sztuki
marchew 3 sztuki
śmietana 4 łyżki
Koperek suszony Prymat do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
Sól czosnkowa jodowana Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka w pasiaki

Wszystkie warzywa dokładnie myjemy. Kapustę pekińską drobno siekamy i lekko solimy solą czosnkową. Marchew ścieramy na tarce jarzynówce. Pomidorki kroimy w cienkie paski. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Doprawiamy koperkiem suszonym, ziołami prowansalskimi i pierzem. Na wierzch polewamy śmietanę.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wlicka 20.04.2013 19:08
naprawdę smaczna ;)
justys759 25.11.2012 13:43
pycha
reniatka 25.11.2012 10:15
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak