Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka porowo-jabłkowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pory 3 szt.
jabłka 2 szt.
majonez 3 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka porowo-jabłkowa

Pory oczyścić, wypłukać i pokroić. Jabłka obrać i zetrzeć na tarce, następnie wymieszać z porami, dodać majonez i posolić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 04.02.2016 12:44
pyszna do II dania
misia53 03.02.2016 23:39
smaczna , nie powiem , lubie pora
Łukasz15 03.02.2016 21:44
Lubię takie surówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak