Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka pekińska ze śliwką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt.
jabłko 1 szt.
cebula biała 1 szt
śliwki suszone 10 dag
czosnek 3 ząbki
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka pekińska ze śliwką

Wykonanie:
Owoce i warzywa umyć, odsączyć i pokroić. Następnie starannie wymieszać, przyprawić do smaku, połączyć z majonezem według uznania, posypać natką pietruszki. Podawać jako surówka do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sliwka 27.12.2015 19:28
Fajny przepis;))
Ania321 27.12.2015 14:52
W takiej wersji jeszcze nie jadłam, muszę wypróbować :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak