Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka kiszona z cebulą czerwoną

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 garść
cebula czerwona 1 szt
papryka marynowana 3 kawałki
marchewka1 1 szt
jabłko 1/2 szt
gruszka 1/2 szt
olej rzepakowy
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka kiszona z cebulą czerwoną

Kapustę kiszona odciskamy i kroimy drobno. Jabłko i gruszkę obieramy usuwamy gniazda nasienne i ścieramy na tarce. Cebulę czerwona siekamy . Paprykę marynowaną drobno kroimy .Składniki mieszamy . doprawiamy pieprzem i cukrem do smaku. Na koniec dodajemy olej rzepakowy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 06.09.2012 20:36
fajne po??czenie
Solek 05.09.2012 17:24
Smaczne
SYLKA 05.09.2012 16:54
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak