Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka kapuściano-buraczana

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dag
buraki ćwikłowe 3 szt.
cukier 2 łyżki
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka kapuściano-buraczana

Wykonanie:
Ugotować buraczki, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Kapustę osączyć i drobno posiekać. Wymieszać składniki, przyprawić do smaku cukrem i polać oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KORAL 28.02.2016 17:19
Prosta , a bardzo fajna sałatka
Wacław 28.02.2016 14:06
pyszne do II dania
marzut 28.02.2016 00:23
Fajny przepis
Wafelek2601 27.02.2016 21:03
Bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak