Przepis i sposób przygotowania na: Strogonow z boczniakami
Kroki postępowania
W głębokiej patelni rozgrzać masło z olejem.
Mięso obsmażyć na mocnym ogniu, aż się lekko zrumieni.
Wszystko dodać do mięsa. Smażyć około 5 minut już na mniejszym ogniu.
boczniaki | 6 szt. |
cebula | 1 szt. |
ogórek kiszony | 1 szt. |
śmietana 30% | 250 ml |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
masło | 1 łyżka |
olej | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt. |
ziele angielskie | 1 szt. |
karkówka | 0,8 bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: