Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Steki z udżca wołowego zaserwowany z Parmezanem i pomidorkami koktajlowymi :)

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udziec wołowy 4 plastry
masło 2 łyżki
pomidorki koktajlowe 1 opakowanie
parmezan starty 3 łyzeczki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Steki z udżca wołowego zaserwowany z Parmezanem i pomidorkami koktajlowymi :)

Pomidorki koktajlowe umieszczamy na patelni z rozgrzanym masłem -podsmażamy . Steki przyprawiamy solą i pieprzem z obu stron i umieszczamy na patelni z rozgrzanym masłem. Smażymy z obu stron - po 2 minuty obsypując Parmezanem i cebulka zieloną . Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania321 14.10.2016 23:20
zjadłabym z przyjemnością :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak