Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku V: Stek z antrykotu z ciecierzycą, odc. 3
Kroki postępowania






antrykot wołowy |
2 steki (1 cm grubości)
|
masło |
50 g
|
rzodkiewka |
3-4 sztuki
|
sałata masłowa |
kilka listków
|
olej rzepakowy |
|
ciecierzyca |
200 g
|
cytryna |
1/2
|
serek mascarpone |
1 łyżka
|
ciecierzyca |
200 g
|
natka pietruszki |
1 pęczek
|
Tymianek suszony Prymat |
|
Rozmaryn suszony Prymat |
|
przyprawa do potraw |
z fasoli
|
Chili pieprz cayenne mielone Prymat |
|
Pieprz kolorowy Prymat w młynku |
|
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: