stek z tofu

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tofu

    450 g
  • sos sojowy

    1/2 szklanki
  • sól i pieprz

    - -
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Nagrzać opiekacz. Tofu pokroić w kawałki o grubości 1-2 cm. Polać sosem sojowym i przyprawić solą i pieprzem. Opiiekać z kazdej strony przez kilka minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agata1722 19.11.2011 08:26
to jest bardzo dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat