Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti z warzywami
Warzywa należy pokroić, podlać oliwką i dusić z czosnkiem i przyprawami.
Do miękkich warzyw wlewamy sos z pomidorów.
Gotujemy około 10 minut.
Posypujemy zieloną pietruszką.
4 ząbki czosnku | |
1 cebula | |
1 szklanka poszatkowanej kapusty pekińskiej | |
surowa pietruszka, natka | |
makaron spaghetti | |
oliwka z oliwek w/g uznania | |
przecier pomidorowy | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Bazylia suszona Prymat | |
oregano | |
Papryka słodka mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: