Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

spaghetti z tuńczykiem i pieczarkami i śmietaną

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

spaghetti 1 opakowanie
pieczarki 15 dag
cebula
śmietana 18 proc 1 kubeczek
sól
pieprz
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: spaghetti z tuńczykiem i pieczarkami i śmietaną

Makaron gotujemy. Pieczarki podsmażamy z cebulką, dodajemy tuńczyka i podsmażamy,aż woda wyparuje, przyprawiamy. Na sam koniec smażenia dodajemy śmietanę. Można też dodać ogórki konserwowe. Pycha :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 19.02.2014 20:28
musi być pyszne
JOANNA16 20.09.2013 21:14
mniam pycha
erym 11.08.2013 13:34
musze przepis wyprobowac!
angelika14 17.04.2013 22:34
nigdy jeszcze nie jadłam takiego spaghetti, jestem bardzo ciekawa smaku
paulina2157 17.04.2013 20:40
ciekawe połączenie
Megg 17.04.2013 20:39
takiego jeszcze nie jadła, ale musi być pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak