Składniki:
mięso | 40 dag |
przecier pomidorowy | 400 g |
pomidory suszone w zalewie | 10 |
olej | z zalewy |
sól do smaku | |
cebula | 1 |
ser pleśniowy | kilka plastrów |
makaron spaghetti | 400 g |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 szczypty |
mięso | 40 dag |
przecier pomidorowy | 400 g |
pomidory suszone w zalewie | 10 |
olej | z zalewy |
sól do smaku | |
cebula | 1 |
ser pleśniowy | kilka plastrów |
makaron spaghetti | 400 g |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: