Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti a'la carbonara
Kroki postępowania
Jajka i śmietankę mieszamy z tymiankiem, oregano, solą i pieprzem.
oliwa | 1 łyżeczka |
masło | 1 łyżeczka |
boczek surowy | 250 g |
ząbki czosnku | 2-3 szt |
jajko | 3 szt |
śmietanka | 5 łyżek |
tymianek | 1 łyżeczka |
oregano | 1 łyżeczka |
parmezan starty | 50 g |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
makaron spaghetti | 500 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: