Przepis i sposób przygotowania na: Spagetti po bolońsku z pieczarkami
Kroki postępowania
Na patelnię z oliwą wkładamy mięso i przysmażamy.Dodajemy warzywa, przyprawy.Dusimy aż wszysktkie składniki będą miękkie.
mięso mielone | 500 gram |
papryka czerwona | 1 szt |
pieczarki | 250 gram |
cebula | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Przyprawa do dań z makaronu i kuchni włoskiej Prymat | do smaku |
przecier pomidorowy | 150 ml |
oliwa | do smażenia |
papryka zielona | 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: