Przepis i sposób przygotowania na: SOS Z JABŁEK I OGÓRKÓW
Majonez, śmietanę, drobno posiekany koperek połączyć w sos. Doprawić solą i pieprzem.
Sos wlać do cebuli, jabłek i ogórków, a następnie dokładnie wymieszać i wstawić do lodówki na 15 minut.
cebula | 2 sztuki |
koperek | 1 pęczek |
jabłko | 2 sztuki |
śmietana 12% | 200 ml |
ogórek kiszony | 2 sztuki |
majonez | 5 łyżek |
sól | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/8 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: