Sos Vinaigrette ostry

Sos Vinaigrette ostry

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwa

    3 łyżki
  • ocet winny

    1 łyżka
  • musztarda

    1 łyżka
  • miód

  • sól

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Sos Vinaigrette ostry

Oliwę rozetrzeć z musztardą, octem i solą. Doprawiamy do smaku miodem. Podajemy do zielonej sałaty lub gotowanych warzyw.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat