Sos Vinaigrette ostry

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwa

    3 łyżki
  • ocet winny

    1 łyżka
  • musztarda

    1 łyżka
  • miód

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oliwę rozetrzeć z musztardą, octem i solą. Doprawiamy do smaku miodem. Podajemy do zielonej sałaty lub gotowanych warzyw.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat