Sos Vinaigrette ostry

Sos Vinaigrette ostry

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwa

    3 łyżki
  • ocet winny

    1 łyżka
  • musztarda

    1 łyżka
  • miód

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oliwę rozetrzeć z musztardą, octem i solą. Doprawiamy do smaku miodem. Podajemy do zielonej sałaty lub gotowanych warzyw.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat