sos tatarski

sos tatarski

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez tradycyjny

    2 łyzki
  • Musztarda sarepska Prymat

    1 łyżeczka
  • grzybki marynowane

  • ogórek konserwowy

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania sos tatarski

Grzyby drobno posiekać. Ogórek obrać i pokroić w drobną kostkę. Następnie wszystko wymieszać i przyprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

agata1722
agata1722 09.04.2012 20:57
i ja
Ewelina43
Ewelina43 20.11.2010 11:13
lubie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat