Sos tatarski

Sos tatarski

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    30 dag
  • ogórki kwaszone

    2 szt
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • przyprawa do potraw Kucharek

    1 łyżka
  • pieczarki marynowane

    4 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Sos tatarski

Ogórki obrać i pokroić w drobną kostkę, odsączyć z nadmiaru soku. Marynowane grzybki posiekać. Wszystko wymieszać z majonezem, musztardą i przyprawą do dań Kucharek. Podawać do mięs na zimno, pasztetu lub jajek na twardo.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Tomasz17 06.06.2011 20:22
smaczne
piotereq 13.05.2011 10:19
fajny
owca441 12.05.2011 21:30
lubię takie dodatki
owca441 12.05.2011 21:30
lubię takie dodatki
jogobella231
jogobella231 07.05.2011 10:04
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat