Sos tatarski

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    30 dag
  • ogórki kwaszone

    2 szt
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • przyprawa do potraw Kucharek

    1 łyżka
  • pieczarki marynowane

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki obrać i pokroić w drobną kostkę, odsączyć z nadmiaru soku. Marynowane grzybki posiekać. Wszystko wymieszać z majonezem, musztardą i przyprawą do dań Kucharek. Podawać do mięs na zimno, pasztetu lub jajek na twardo.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Tomasz17 06.06.2011 20:22
smaczne
piotereq 13.05.2011 10:19
fajny
owca441 12.05.2011 21:30
lubię takie dodatki
owca441 12.05.2011 21:30
lubię takie dodatki
jogobella231 07.05.2011 10:04
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat