Składniki:
papryczka chili | 2 |
zalewa brzoskwiniowa | 3,4 szklanki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżeczki |
czosnek | 2 ząbki |
sok z limonki | 1 |
cukier brązowy | 100 g |
woda | 250 ml |
sól | |
ocet ryżowy | 100 ml |
papryczka chili | 2 |
zalewa brzoskwiniowa | 3,4 szklanki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżeczki |
czosnek | 2 ząbki |
sok z limonki | 1 |
cukier brązowy | 100 g |
woda | 250 ml |
sól | |
ocet ryżowy | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: