Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sorbet arbuzowo-malinowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

maliny świeże 1 szkl
cukier puder do smaku
cukier brązowy do smaku
sok z cytryny
owoce do dekoracji
arbuz

Przepis i sposób przygotowania na: sorbet arbuzowo-malinowy

Maliny zagotowałam z dodatkiem cukru brązowego. Przetarłam przez sitko. Z arbuza wyjęłam pestki i zmiksowałam. Połączyłam z malinami, dodałam trochę soku z cytryny i dosłodziłam cukrem pudrem. Wymieszałam i zamroziłam. Przed podaniem udekorowałam owocami.

Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maridka19 09.01.2015 09:05
Pycha lubię takie sorbety :)
caralajna 28.08.2012 08:06
mniam
jola1508 27.08.2012 12:12
pycha
Betka 22.08.2012 08:37
genialnie się prezentuje!;)
Aleksandra15 17.08.2012 15:57
Z chęcią bym zjadła ;-)
octo 17.08.2012 14:53
slodko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak