Przepis i sposób przygotowania na: Solianka, czyli zupa wiejska
Podawać z ciemnym pieczywem.
mięso wołowe z udźca | 15 dag |
mocno uwędzona kiełbasa | 5 dag |
cebula | 2 szt |
ogórek konserwowy | 1 szt |
koncentrat pomidorowy | 10 dag |
czosnek | 6 ząbków |
cytryna | 1 szt |
masło | 10 dag |
kwaśna śmietana | 4 łyżki |
rosół wołowy | 1 kostka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
wino białe wytrawne | 0,5 szklanki |
oliwki | 20 szt |
ogórki | 2 szt |
mięso wieprzowe | 15 (np. schab) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: