Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
biała część pora
1 kawałek -
ziemniaki
2 szt -
koncentrat pomidorowy
3 łyżki -
śmietana 22-procentowa
0,6 szklanki -
żółtko jajek
2 szt -
koperek
1 łyżka -
sól
1 szczypta -
cukier
1 szczypta -
rosół warzywny
4 szklanki -
Pieprz czarny mielony Prymat
1 szczypta -
groszek konserwowy
4 łyżki
Przepis i sposób przygotowania Solferino
Do zupy można także podać grzanki z bułki, zapieczone w piekarniku.
Komentarze (18)
Nie masz konta? Zarejestruj się
Załaduj więcej komentarzy (8)