Przepis i sposób przygotowania na: Solanka rosyjska
Wlać na talerz , na środku położyć 1 łyżeczkę śmietany , dodać zieloną pietruszkę i kilka małych kawałeczków obranej cytryny.
wieprzowina | 20 dkg |
szynka gotowana | 10 dkg |
parówki | 3 szt |
cebula | 3 szt |
ogórki kwaszone | 3 szt |
oliwki zielone | 5 szt |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 10 ml |
cytryny | 1/2 szt |
natka pietruszki | 1 łyżka |
koper świeży | 1 łyżka |
wywar warzywny | 2 litry |
kapary | 10 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: