sok marchewkowo-jabłkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    3 kg
  • jabłka

    2 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

marchew i jabłka dokładnie myjemy. Jabłka kroimy w księżyce i wykrajamy środek. Jabłka i marchew dodajemy na przemian. Gotowy sok pijemy świeży bądz zagotowywujemy go i wlewamy do szklanych butelek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jolaxa 23.12.2010 21:49
pyszne
Wojtek8 10.12.2010 12:20
fajne
aginaa 04.12.2010 13:15
pyszny i zdrowy
jolaxa 03.12.2010 20:43
mmmm
traktorek 02.12.2010 15:28
samo zdrowie
Tola 26.11.2010 10:18
Musi być pyszny:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat