Składniki:
Biszkopt czekoladowy | 1/3 szt |
śmietana 30% | 1 litr |
wiórki czekoladowe | 1 op |
cukier puder | 4 łyżki |
galaretka pomarańczowa | 1 op. |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
owoce | 1 puszka |
Biszkopt czekoladowy | 1/3 szt |
śmietana 30% | 1 litr |
wiórki czekoladowe | 1 op |
cukier puder | 4 łyżki |
galaretka pomarańczowa | 1 op. |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
owoce | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: