Przepis i sposób przygotowania na: Śmietankowiec na zimno od H...
Kroki postępowania
Biszkopty namaczać w syropie z ananasów i układać na tortownicy.
Żelatynę namoczyć w mleku.
galaretka niebieska | 1 szt. |
galaretka zielona | 1 szt. |
śmietana 30% | 1/2 l |
mleko | 125 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
cukier puder | 1 łyżka |
cukier waniliowy | 2 op |
ananas w puszce | 1 op |
winogrona | |
galaretka wiśniowa | 1 szt. |
galaretka różowa | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: